Páginas

sábado, 27 de febrero de 2010

Fotos (de la federació) del concert de Marches...

Be, he "robat" algunes fotos que m'han cridat la atenció del enllaç que va posar la Clara als comentaris. Està mal "robar", pero peor es el arte. (joc de paraules dolent, el arte, helarte tocando al aire libre)...Ah! aquí el enllaç.
Ah! que no lo he dicho, que les fotos son de la Federació.


Visualizar esta imagen a camara lenta:
Igual igual igualet que en el concert de Nadal:
Manifestació artistica! Perill!
Busca als músics amb els instruments canviats:

14 comentarios:

Anónimo dijo...

Robar no se... pero en dir simplement que les fotos son de la Federació, que son es que han fet posible la realització del CD. El link es de la página web de la Federació de Semana Santa.

Pedro dijo...

Be, Anónim, gracies ja ho he posat. Sin problemes. No ho había posat perque he enllaçat amb la página, he dit que eren de ahí i he donat per fet que s'entenía. I si ens posem tiquismiquis per coses de drets...¿Per qué hi ha fotos de gent a internet que no ha donat el seu consentiment?
I ara jo espere que cada vegada que es pose el CD en algún acte algú pare la radio per a dir que lo que sona està interpretat per la banda.
Ah, i fer posible la realització d'un CD no es sols un asunt unilateral.
Gracies.

Yol dijo...

Correcte, el Cd s'ha fet gràcies a moltes persones. Desde a qui se li va ocorrer la idea, passant per el que paga, el que toca l'instrument, el que dirigeix, el que madruga un diumenge, el que edita les gravacions, el que fa les copies dels cd, el que edita la portada, etc...

I jo no crec q hages robat res, ni que hauran problemes de drets, ni que vagen a dir que lo que sona està interpretat per la banda, simplement, perquè ja ho posarà en el cd :D
si tinguerem que denunciar a cada uno que penja la nostra imatge... No es que siguem famosos, però una de dos, o seríem rics o uns infeliços de tant de judicis.

Yol dijo...

Ah! I el del instrument canviat eres tu, no? :P

Yol dijo...

Bueno, tu i el que està darrere teu (el Micro).

Pedro dijo...

Yol, era coña lo dels drets i lo de dir qui toca o deixa de tocar...Lo que em toca un poquet el nas es que els anonims enseguida alzan la voz per a queixar-se i ja està. I m'encanta que enseguida se reclama drets quan el 100% de la humanitat que s'ho pot permetre te coses pirates... "Hola, si? Es ahí la policía de la coherencia? Si, verá, tengo un caso de..." XDDDD Ademés, que jo había enllaçat al lloc d'on eren les fotos i no he dit que foren nostres. Pero be, que no pasa nada, ja ho he posat...

Bueno, i hay algunos més amb el instrument cambiat, pero eixos dos que has dit,també. Si.

Yol dijo...

Bueno, a voltes els anònims ixen pel simple fet de que no saben com posar el nom (per cert, Javi, vas poder posar el nom? perque si que era com te vaig explicar), però no me parles a mí d'anònims :P

He estat buscant els que s'havien canviat l'instrument... El Velasco i el Juanfran? Però no estic segura! Què divertit!

No te preocupes Loles, en passar de les 9 jo mateixa el borraré si és això lo que vols. Però vamos, que tampoc passa res si se queda ahí. Per cert, quan vas a deixar-te caure per este món enmaranyat d'instruments canviats?

Pedro dijo...

Yol, la Loles va anar anit!
I queda un altre amb el instrument canviat...

Yol dijo...

Bueno, ja, si... Loles! M'he perdut el teu regreso? :_( Vaja tela... I l'anterior comentari l'he borrat perquè si que estic empanà si... En fin, vaig a per una aspirina.

Loles dijo...

Pedro,
m´ha fet molta gràcia això de " la Loles va anar ahir!", cóm si fora jo un fantasma o algo paregut.
Sí,ahir va ser el "retonno".Yoli aguardava vóre´t, ara, el que més me va impactar va ser el noticiot de la Fati, quin flash¡¡¡
El direc nou súper bona impressió, pareix que té ganes de treballar i sap cóm fer-ho.

Yol dijo...

Yes Loles, va ser un noticiot lo de la Fàtima!! Quasi pose un post i tot :P

Ja he borrat el teu comentari, no siga cosa que algú se plante en Cox hui, o demà, o vaja vosté a saber.

Te veig esta setmana que ve!

Anónimo dijo...

Me pregunta l'Angeli quin es el noticiot de la Fatima. Per cert Loles, la setmana que ve comença a donar classes de flauta. Crec que ens tocara pensar be lo de la guarde en la banda.
Yolanda, dec ser prou burro per que seguix sense conseguir posar el meu nom; me diu que "falta la url"

Yol dijo...

Haurem de dir-li a la Fàtima que comente i que ho diga ella, o dis-li a la Angeli que s'ho imagine que tampoc és tan dificil d'adivinar (no l'ha tocat la loteria).
Javier, pos no sé perquè te passa això... Perquè a mi me posa en URL opcional i no fa falta posar-la. Ja mos sentarem un dia davant del ordinar i ho mirem.
El divendres ja vaig que he estat xungueta. Clara, imprimix-te el trio!!

Clara dijo...

Ja estic en ello!