Páginas

lunes, 22 de febrero de 2010

Quirbilyân

Un nou repte dolçainer se'ns presenta a l'horitzó dels próxims concerts.

Segons m'ha explicat Clara, esta marxa és una de les marxes que tocarem en el concert de mig any de música festera: "És de José R. Pascual Vilaplana per a colla de dolçaines i banda, porta per títol la denominació àrab de la ciutat de Crevillent. Es tracta d'un tema amb variacions on la forma i l'estructura volen retre homenatge a la primera incursió del compositor en el món de la música per als moros i cristians, el arreglo per a banda de Xavier el coixo. I està dedicada a Manolo Bueno Montoya capità del bando moro 2009".

Així que... feina a la vista!! Tant per als dolçainers com per a la resta de la banda que ha d'acompanyar a una colla.
Sí, ja hem tocat amb dolçaines alguna vegada, però ja us ensumareu que la cosa esta volta anirà diferent, perquè si hem vist marxes de processó des de perpectives inimaginables per a qualsevol de nosaltres, imagineu una obra per a colla i banda. Serà com a mínim, interessant i profitós.

A vore que us sembla l'obra.

12 comentarios:

Clara dijo...

http://www.diarioinformacion.com/baix-vinalopo/2010/02/22/pasion-sonido-crevillentino/982050.html?pCom=2#EnlaceComentarios

Noticia de hui del periodic, mireu els 6 comentaris q hay, q no tenen desperdici!

I respecte la marxa mora... me parex q el divendres la ensayarem, i com va di el Julián es una maraña de dolçaines, pero esta be.

Yol dijo...

Vaja teleta!
Però lo millor són els noms dels comentaristes: penitente, madre de un músico, uno que fue, quien no se pierde un concierto de la banda, crevillentino ausente, uno que estuvo y que no tiene familia en la banda, músico (músico eres tú, Clara?).

I la proposta de un concert al mes els diumenges per de matí... Julián, com mos pagaries això? :P

Clara dijo...

Si, el de músico es meu, els altres no se. Xo el primer comentari s'ha lluit :S

Charly dijo...

lo millor de esta marxa es que les dolçaines es posen davant de la banda!!!jejeje.Perdoneu els dolçainers, és que no he pogut evitar-ho,jeje.

Ángela dijo...

Tiooo!! Esto que es?? Jajajaja! Yo flipooo!

Clara dijo...

Angela con que de todo flipas? jajaja

Ángela dijo...

Estos comentarios m parecen subrealistas! Enserio que hay gente que fue al concierto y luego vió esta noticia publicada y comentó todo eso?? :S

Ramón dijo...

lo que no entiendo, es que, si no les gustan las marchas de procesión, o creen que no sirven para nada este tipo de actos .... para que van al concierto?. ¿Es que alguien los obliga???

Ángela dijo...

No pero la cuestión es criticar y comentar... hablar es gratis!

Yol dijo...

I damunt en plan anònim... Pos millor encara.

Clara dijo...

Un altre enllaç, en este no hi han comentaris, però sí fotos

http://www.semanasantacrevillent.com/index.php?option=com_content&view=article&id=802:2010-02-21-concierto-marchas&catid=189:ciclo-cultural-2009&Itemid=191

Miquel dijo...

Però estem locos o què? Dolçaines (i Julián), no conteu en mi...