Páginas

jueves, 11 de febrero de 2010

3,2,1...


A un parell de dies de la nova gravació...Jo deixe caure:
Dona pluges per al cap de semana...si plou molt...el terrat de la academia fa molt soroll...No es per ser gafe...pero imagineu que tenim que retardar la gravació? Wow...sería un bon argument per a demanar el teatre ja!
(Foto: La gravació al Chapí del anterior CD)

9 comentarios:

joselito dijo...

Cierto dona plujes... a vore si es vitat i mos fan un teatro com deu mana...que jo crec que ja va sent hora obeliscos 1 puticlubs 2 i teatros 0, molt mal esta el poble la vitat

Charly dijo...

Lo roin es que en el poble ja mos hem acostumbrat a ana a conserts a 6 graus i coses axina. Axina que quan fasen el teatre els alabarem.

joselito dijo...

yo no :D

Pedro dijo...

Benne benne...Ja que ve a coalició amb el tema teatre (i que encara no hi ha entrada sobre la gravació)...Que tal els pardalets? A mi m'ha recordat a una vegada en la banda jove on vam tocar "En el jardín del monasterio" i había que fer el soroll de pardalets...
Per un altra banda hauría de mirarse una cosa...pot ser siga el primer disco 3D! A la gent que l'escolte li donará la sensació d'estar a la casa de cultura!

Charly dijo...

Algú pot explicar al sector de empanats que se mos cau la baba en els assajos que és lo de san ganxa, san bosa i san casquilla??

joselito dijo...

Un comentari que va fe el Manolo en la gravació sobre es musics, referin-se a quan fallem smpre diem que es l'instrument i tot aixo... dema tu explique...

PD: Yolanda no isc en la foto :(

Yol dijo...

1r. TEATRE JA!!!! Sé que el projecte ja se va aprovar, que van fer un esmorzaret i tal ensenyant la maqueta, o planols o "fotos"... Ara només falta que comencen a currar, que tal i com va dir Pedro (i me vaig fixar l'altre dia: "on abans havia teatre ara hi ha un arbre".
2n. Ja m'he posat a muntar el video de les fotos de la gravació a vore si arriba esta setmana. Dels videos s'encarregarà el Ramón.
3r. Ho sent Buti, de totes les fotos que hi havia esta era la que millor quedava, si ho haguera pensat ans haguera intentat fer la foto millor. Eixa foto la va fer el Ramón. Te posaré en un bon primer plano en el video amb un "NYAS! LA FOTO" :P
4t. "En el jardin del monasterio", potser que ferem els pardalets amb els botijos eixos que se'ls posava aigua? O aixó se va proposar però al final no se va fer?

Yol dijo...

Jajajaja... Que bona la frase musical!!

Clara dijo...

jajaja si es q el Ramón te unes caigues