Páginas

martes, 19 de enero de 2010

Gravació CD

Segons m'han informat, la gravació del CD serà els dies 13, 14 i 20 de febrer. Desconec els horaris, però pel que m'han dit, un dels dies serà jornada completa (amb dinar inclòs) i els altres dos mitja jornada.

Espere que algú amb més informació puga concretar els restants detalls.

19 comentarios:

Yol dijo...

AAHHHH!! El 20 noooo!!!

Pedro dijo...

A mi em pareix prou precipitado...no?...vull dir...amb tan poquet temps ho sabem? Pum! Se grava disco! Pum! Al mes que bé!...em pregunte si se sabía pero no es va dir res per a no entrar en conflicte amb el Paco...

Salva Aznar dijo...

Tinc entés que es va decidir fa 4 dies.

Pedro dijo...

Tampoco me sorprende.

Clara dijo...

mmm... jo crec q lo del cd si q se sabia, perq es com una colecció que fa diputació

Salva Aznar dijo...

Sobre el CD: http://www.semanasantacrevillent.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=7%3Acatnotasprensa2009&id=725%3A09-12-05-nueva-subvencion-conselleria&Itemid=7

Per cert, de qui serà la trompa?

Salva Aznar dijo...

Val. La primera trompa ("Crevillent sones de pasión") és la meua. La bomba platejada i que siga "Consolat de mar" son indicis suficients. Ara be: que pinta una trompa com a portada d'un disc de bandes de cornetes i tambors?

Sobre la segona trompa, ni idea... Però ha de tindre anys, perque actualment crec que no hi ha ningú a la banda amb una trompa que tinga la cosa eixa per a posar el dit regulable.

Albius dijo...

Si Yol si, estava escrit. Compliràs anys (no vaig a dir molts per respectar la intimitat) com més t'agrada, tocant! :)
Pobreta.. dona així els compromisos pots solventar-los dient: "es que tinc la gravació d'un disc" i quedes com a persona super important!

Clara dijo...

o te pots pagar un aperitiuet i cerveseta!!
Salva tu q pots publicar fes una enquesta sobre si la Yol se paga algo el día 20 o no jajaja

Salva Aznar dijo...

Ho intentaré, Clara. Pero no se si tinc els "permisos" que fan falta ni se com es fa!!!

Anónimo dijo...

por supuesto que se sabia con antelación lo de la grabación ,pero antes de empezar se tenia que saber las marchas que se querian grabar y depués quien las tenia de dirigir.La grabación será como sabeis los días 13/14y 20 ,el primer día sera una jornada maratoniana con comida incluida y los restantes medio , así que espabilar para que los restantes no se hagan muy largos.Saber que para la primera actuación del nuevo director en la procesión de los Benlliures del día 6 tambien vestira de negro, por no tener uniforme

Yol dijo...

Salva, no tens els "permisos", però si els vols només has de demanar-los. Ara sí, no acceptaré eixe tipus d'enquestes senyoreta Clara, a que te quedes sense canya?¿?

Pos si gravar un disc ja és pesat... Imagineu uno de marxes de processó...
POM, P0m, pom...

Pedro dijo...

Pues lo que deia jo. La mano negra que mece la cuna ho confirma...XD
Ah! Yol, que no te vaig contestar, desde el meu lloc no veia les sabates del patter director pero amb la recolocación ja les he vist. Naranjas, no?

Salva Aznar dijo...

Para anónimo... Considerando que hay gente que los sábados puede tener ensayos, clases y demás actividades, ¿no se podría considerar pasar la jornada "maratoniana" al domingo? Lo digo porque por ejemplo, en mi caso particular, que esa jornada maratoniana sea sábado me puede hacer perder de uno a dos ensayos y una clase. Siendo sólo media jornada, al menos puedo salvar la clase, pasándola a la mañana o manteniéndola por la tarde según cuando sea la grabación...

Sugiero que, al menos, se analice el tema por parte de quien corresponda. Si es posible arreglarlo, bien; y si no, pues mala suerte. Pero si se estudia la posibilidad, yo agradecido.

Yol dijo...

Yes, taronges! ;) I menos mal que s'ha aclarit que vestirà de negre, que si no ja estaríem aquí criticant i "despellejant" com a bons crevillentins que som :P

Clara dijo...

Yol no dic res vaaaa, pero jo vull la meua cerve ehh! :D i perq no te traje el director? no se'l fa?

Charly dijo...

Anem a vore, lo més important:QUE MOS DONARAN DE DINA?serà prou pa alimenta a una manà en la que casi que jo soc el especimen de tamany mitjà?(ja sé que soc molt gran, però alguns munten la mitjana...)

Pd.:"ANONIMO" ,maquina, pa que te pones "anonimo" si to cristo sabe quien eres??jajajjajaja.

Yol dijo...

Jo crec que eixe dia els del Palacio del Pollo Asado se faran rics jajaja...

joselito dijo...

jo vote per tot el dia el 13, diumenge me ve tres mal "molt mal" que dirien es francesos, en principi quedará d'esta forma. Intenteu arreglao com siga. El dia 20 supose que será només mig dia de gravació supose.

Lo del cd es cosa de la federació de cofradies de Semana Santa, i si te dic la vitat jo m'enterat enguany, no sec el temps que fea que se sabia. Pero no es precipitat pense, tampoc son sinfoníes el que anem a gravar no creeu?

JOSE