Páginas

sábado, 2 de enero de 2010

ELS NOUS MÚSICS

Any rere any, la banda s'anat nodrint del treball dels seus components, i creixent gràcies a la incorporació dels "Nous Músics". 
Les tradicions han anat canviant, i jo pense que a millor. Recorde que quan jo vaig entrar, em van fer una foto en el Calvari amb els altres músics que també entraven, i que després, la van publicar en la revista de la banda ( i que algú em deia: "no te senc tocà").
Ara es tota una festa el que se'ls fa als "Nous Músics": pasacalles, fotos, i la ja tradicional jura de bandera.

Doncs bé, ara ja no tenim revista, però tenim blog:

ELS NOUS MUSICS.
Nerea (flauta) i Lorena (trompa)

Asun (trompa) i Neus (clarinet)

Ismael (trompa)

Mireia (clarinet)

Javi (saxo alto)

Juan Antonio (saxo tenor)


Vull agrair a Pedro el que m'haja passat les fotos, i bé, ja he aconseguit llevar un poc la transparència, a vore si se veuen millor les fotos.

13 comentarios:

Clara dijo...

La segona opció de l'enquesta no crec q la marque molta gent, perq ahir no va falta al assaig "ni el apuntao" jajaja a vore si seguim aixi!!

joselito dijo...

Yolanda hay que prepara noves entrades en el blog, comentant algo del director i cadascun aportant la seua opinió

com u veeu? jo crec que be, si no haguera estat refredat hauría disfrutat mes :D

Unknown dijo...

Vinga eixos comtaris, a vore si m´anime.
Feliç Any a tots/es,

Yol dijo...

Vaaa, esta semana me pense algo, es que no volia posar una enquesta tan directa, però si, millor en comentaris, i jo me reserve el meu pa quan posem una entrada relacionada.
Per cert, no t'animes a posar-la tu mateix? Mira en el teu correo no deseado que tindràs una invitació meua a formar part dels col·laboradors del blog.
I si algú més vol col·laborar que m'ho diga.

Feliç any Mª Dolores ;)

Charly dijo...

Hola a tots!

M´he enterat de que existía este blog perquè Alberto (saxo) m´ho ha dit (no sabía que s´había fet cibernauta,jaja) i no he pogut esperar-me a entrar. Mola molt que puguem tindre un raconet on puguem xarrar, debatir i passar-ho bé, i això se t´ha de agraïr Yolanda. Encara que jo sempre estic en la parra i mai m´entere de res, pense que podries dir-ho en un assaig o penjar un cartellet on ho diga, no?pot ser que molta gent despistat com jo no ho sapiga encara.
D´altra banda no puc tancar esta noteta sense parlar de la primera impresió del nou director.Un 10, senzillament. Jo ja el coneixía de algun bolo de la seua banda i d´haber estat treballant a la escola d´Elda, i encara que no podia valorar molt la seua validesa, la impresió ha sigut encara millor. Crec que combina coses fonamentals en un director: autoritat però sense deixar de costat les formes, dinamisme per a treballar, facilitat per trobar els problemes i solucionar-los rapidament, técnica amb la batuta i sobre tot, molta musicalitat. Pense que pot ser el director ideal. També tinc clar que s´ha d´esperar a fer valoracions clares i segures, i que és possible que no congeniem, això son coses de la vida. Però tinc un pressentiment de que anem per el bon camí, O al menys es un bon punt de partida.
Sent haber escrit esta parrafà, se que no ho llegirà ningú perquè m´ha quedat llarguissim, però no m´he emocionat,jejeje.
Enhorabona i gràcies Yolanda!
I una forta bercollà com les del Julián pa tots!jeje. FINS EL DIVENDRES!

Pd.:quan fa que no anaven 60 persones un dimarts????com diria un amic meu, estem locos o què???jijiji.

Salva Aznar dijo...

http://www.nuestrasbandasdemusica.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=9&func=view&catid=11&id=3170#3170

Pd: Carlos, jo t'he llegit!

Clara dijo...

Jo també jaja a vore si escriu més gent... q ara mateix tenim al "presi" comentant tambe

Yol dijo...

Wan, to, frito!!! Pareix que per ara no cal una entrada per opinar del nou mestre, però dins d'un més ja posaré una enquesta o algo.

Carlos, de res, i això de dir-ho en un ensayo... A mi me dona vergonya, més que res perquè va sorgir com un experiment, i lo dels cartelets està pensat, el divendres que li he d'explicar al Julián com s'actualitza l'agenda s'ho diré (si no ho ha llegit ja).

I ja que estem opinant, a mi també m'agrada la forma de treballar del Mestre, la seua forma de dirigir (q a voltes no dirigeix, si no que se para a escoltar), el posar-se en lloc del músic... però crec que el que més m'agrada és la forma d'explicar les coses.
Dins d'un més tornarem a parlar, però, si no ens fartem i l'aprofitem i treballem crec que serà un bona oportunitat per millorar. I a hores d'ara me pregunte si el meu comentari és més llarg que el del Carlos jejejeje... Per cert, continue dient que si voleu escriure entrades o tenir la oportunitat de fer-ho un dia dieu-m'ho pa que vos agregue.
PAM, PAm, pam (ca volta més piano)...

Yol dijo...

Ahh! una cosa més. A part de que vaig guanyant en el ranquing de comentaris, Salva, eixa notícia l'ha penjat el nostre Octavio? jejeje... La foto no és molt afavoridora :P

Pedro dijo...

A mi, music amatuer, m'agrada prou...Te molt bona pinta, la veritat...els dos ensayos que ha fet han sido muy amenos e interesants...
De totes maneres no adelantem aconteiximents, a vore que diuen les mares dels alumnes...

Yol dijo...

Jajaja... Vox populi is very important i si es per despenjar, encara queden coses. Però si és per penjar, pa la senyora despiste que sóc jo, lo de la pissarra informativa molaria.

Salva Aznar dijo...

Yol, la noticia és cosa meua, que se la viag enviar als de la web per correu electrònic. Em faig responsable del text, però no de la foto!

I per cert, amb aquest comentari quede empatat amb la Clara, perquè heu de tindre en conte que he comentat amb 3 noms diferents... xD

Yol dijo...

Ahh... És que com posava "publicada por Octavio".

I lo de canviar de nom... Pal rànquing de comentaristes no compta així que no canvies més de nom! XD