Páginas

martes, 26 de octubre de 2010

VIII Certamen nacional de bandas de música, Villa de Aranda.


Agosto de 2007. Obra obligada en el VIII Certamen Nacional de Bandes de Música "Villa de Aranda": Jazz Suite. gracies al treball de Clara i Julià.

12 comentarios:

joselito dijo...

Teniu el DVD del certamen de Aranda algú?

Gracies

PD: Ramón el tens en àudio gravació del Certamen de Aranda?

Ramón dijo...

NO, soles tinc un poquet de video que vaig grabar, molt curtet, pero audio no. sorry.

Clara dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=tlOc9L6zvag

Enllaç a un altre video de jazz suite.

Se suposa que habra un DVD en la banda.

Anónimo dijo...

Fantastica la última nota de trompetes

Alfonso dijo...

Qué guay està exa obra! Gràcies per recuperar tots estos concerts que tant vam treballar! Respecte al comentari de Anónimo... encara que no dona la cara jo posaria la mà al foc i juraría que es algun ignorant de vent-fusta que no coneix les dificultats que te tocar un instrument de vent- metall. Anónimo, per a que vegues si tens poca idea te diré una cosa: Encara que te rigues de la imprecissió de les trompetes al final, has de saber que l'estiu del certamen d'Aranda, jo personalment vax tindre la época de major força i potencia amb la trompeta... Tal volta despres de saber açò deuries de preguntarte si tocar un instrument es escupir notes i si una pifia en el jazz es una errada o no... Gracies Ramón per penjar el video!

Anónimo dijo...

y el solo de la última part de la trompeta MAGNIFIC!

Pedro dijo...

"Guardería Unión Musical"
Feu el favor i no sigueu tan manyacos.

Charly dijo...

Pedro, tens rao. El comentari de Alfonso esta fora de lloc i no el compartisc. Quan la posat no sabia si el comentari de Anónimo era una simple broma sense malicia o volia punxar i per això s´ha passat. Però el que ha quedat clar és que Anónimo, com a poc és un covard/a, a banda d´un mal company/a. Si no volem que açò siga una guardería hem de ser un poc més seriosos. I si el que volem és fer polèmica i montar camorra de manera covarda ahí està el foro del información o el Crevillent critic, que estan tot el día barallantse amb noms inventats.

joselito dijo...

En quan al video, tindriem que valorar el treball que vam fer que no va ser poc. Y menys criticar el treball des companys.

Cadascú ja sap fer autocrítica per si mateix i sap que coses van estar mal i que coses no, no fa falta dir es coses (com se han dit) i menys com anònim.

I en quan al comentari de Alfonso, de que si el anònim es algún ignorant del vent-fusta (crec que esta fora de lloc).

Sin mes continuem fent banda que es lo important. Tenim que apoyarnos unos a altres.

Haya paz y diumenge a fer un concert com deu mana.

Yol dijo...

A vore si ens toca moderar els comentaris i tot, o esborrar tots els anònims siguen acertats o no. I en quant a lo de ser ignorant... pos si, som uns ignorants segons el tema de que se parle, TOTS!

Ramón dijo...

Al meu pareixer, no cal (de moment) moderar o esborrar comentaris, crec que simplement ignorant aquells comentaris, que s'isquen de tono, o simplement busquen la confrontació, es mes que suficient.No hem d'oblidar que en estos foros, qualsevol persona (incluids els no músics) poden opinar, per la qual cosa, qualsevol comentari, sense firmar, i sense aportà res positiu.... simplement ignorar. És la meua modesta opinió. Personalment m'afecten algunes qüestions segons de qui vengan.... i en este cas, no sabent de qui vénen, no em preocupen en absolut.

Yol dijo...

Amén!