Páginas

miércoles, 6 de octubre de 2010

Entrada Cristiana 2010 - El Diví


Per a qui no ha pogut veure-ho per la Tele, aci vos deixe la nostra interpretació de la marxa Cristiana El Diví en la retransmissió de canal nou 2 Dissabte passat 2 d'Octubre

8 comentarios:

joselito dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
joselito dijo...

Molt be, ma encantat, però tinc un problema. Me dona ràbia que es valore el treball del cor per damunt de la banda... Esta molt be valorá el treball de tots, però sempre passa el mateix.

Ma encantat, llastima que no vaig estar tocant per a disfrutar-ho juntament en vosatros....

Loles dijo...

Ha passat el de sempre,
quan ix algú cantat la resta sóm aconpanyants sense cap importàcia.
A més a més, la 1ª locutora ho
diu "impressionant l´actuació de la Coral Crevillentina" els 80 tios i ties que anavem darrere erem de bulto.

Per cert, disfrutar, el que es diu disfrutar...

joselito dijo...

No se si disfrutariu, només vec el ambient, els amics i demés i eixes coses.. per aixó dia que me donaba llastima no haber estat... per tot eixos motius, per què després pasa el que psa, som es acompanyants de Coral Crevillentina.

Charly dijo...

Al menys ens han nomenat un poc a la tele, als programes de la capitania ni eixiem... I en quant a la actuació pense que l´unic moment en el que la banda va sonar com debia sonar (i no dic que a la resta del desfile sonara mal) va ser en el iris, i no entenc perquè...bueno, de fet si ho se, però espere a que s´obriga el debat,jeje.

Salva Aznar dijo...

Al programa de l'Associació de Moros i Cristians del dia de la desfilada cristiana també ens nomenen, Charly. Així que "sols" ens van oblidar els de la comparsa.

Sobre el que dius de com va sonar o no va sonar la banda, la veritat és que des del meu lloc no vaig apreciar cap barbaritat durant la desfilada, i sols puc dir que eixe dia va ser una de les vegades que més vaig disfrutar tocant pel carrer amb la banda.

I ja per últim, aprofite aquesta entrada referent a la desfilada cristiana per agraïr públicament la participació d'alguns musics aliens a la banda que, desinteressadament, van tocar amb nosaltres. Que jo recorde, Carlos (trombó, Cox) i Víctor (trompa, Asp), tots dos d'Adlibitum. Si olvide a algun altre, mil disculpes.

Charly dijo...

Jo el que vull dir, i no vull polemitzar és, que per al meu gust i des del lloc en el que anava, ens vam pasar de fort( com poden atestiguar tots els que anaven a la meua zona, ells i els seus llavis,jeje), sobre tot tenint en compte que anavem amb el cor i, pel que m´ha dit gent que mirava el desile, no s´escoltava. I deia això del Iris perquè em va pareixer que a eixe moment tots vam afluixar el pinyò i vam tractar de sentir als demés.

Unknown dijo...

Algún dels administradors que puje els videos que hi han en el youtube que acabem el Julià i jo de tallar, editar i pujar. (Son la jazz suite) Gràcies!

http://www.youtube.com/watch?v=b4Asf916yS0