Páginas

sábado, 11 de septiembre de 2010

SE BUSCA CLARINET


El dia del concert d'Albacete, al Miquel se li va perdre el clarinet.
Si algú l'agafat de l'autobús sense voler , o l'ha vist, o sap alguna cosa, que se pose en contacte amb el Miquel, amb la directiva o amb el blog.
Gràcies.



10 comentarios:

Anónimo dijo...

Si no el troba sempre podem fer una col·lecta benèfica. Si ens desconten 15€ a cadascú li comprem un clarinet nou :P

joselito dijo...

Yo vote per fer una colecta com diu Anonimo, y replegar diners per compra-li un clarinet nou al Mikel. Es un fet que no ha passat mai i com a bons companyers, pense que deuriem de collabora desta forma. Total 15 eurets o 10 o es que facen falta no es tant....

Anónimo dijo...

cadascun que pague el li toca y sino al loro avans danarsen per ahi a fumar

Miquel dijo...

És fàcil entrar a un bloc d'estos i comentar el que te dóna la gana com a anònim, veritat?

Siga qui siga eixe que ha comentat últim, deu saber que la proposta que fa el primer anònim no és meua i, encara que m'alegra que hi haja gent que vulga fer coses d'estes, me faria vergonya que algú intentara pagar-me un sol euro pel clarinet.

Quan vaig vore que el Buti havia comentat això, vaig pensar d'intervindre per a dir que no volia que ningú m'ajudara (és que, de fet, me pareix una idea prou ridícula) perquè evidentment sé que la principal culpa és meua.

Total, que si el senyor/a anònim/a ha pillat una rabieta inexplicable i ha decidit comentar això d'una manera prou covarda, no és cosa meua.

Una abraçada a tots i totes.

Miquel

Anónimo dijo...

És compren que et puga fer vergonya, i també és normal que no vulgues que et paguen un sol Euro, no et preocupes xD No sé si feia ja temps que tenies el clarinet, o si estaba en condicions o no per comprar-te un altre, però si el clarinet estava en condicions, i no tenies intenció de comprar-te'n un pròximament, em pareixeria molt correcte (ja que a la banda som prou gent) que per una simbòlica quantitat t'isquera gratis el clarinet... hui per tú, demà per mi... aixo seria una bona image per a la banda com a grup.

Yol dijo...

Jo crec que si el "Anónimo" no vol pagar, pos que diga qui és :D
A mi no m'importaria que me descomptaren 15€ (ja me les cobaré en canyes, Miquel).

Jose R. Mas Davó dijo...

Jo vaig proposar que fora personal, que es faça una llista (con fan els amics quan compren en comú un regal d'aniversari) i qui vulga participar ho indique. D'eixa forma, no es la banda qui compra el clarinet sino la gent en particular (i si no comprar-lo tot, el que es puga arreplegar).

Ramón dijo...

Jo estic a favó de apojar a Miquel. Si un music, deixa l' instrument en el lloc que correspon, en un acte de la Banda, i l'instrument desapareix, no vec cap negligencia per la seva part. Aixi es que compteu amb mi. D'altra banda, i a qui corresponga, (Junta Directiva), podríem pensar en un tipo de segur que, "en un acte de la banda" cobrisca el robo o accident, igual no es molt car, i pel que tinc entés, no es el primer instrument que desapareix...

Yol dijo...

Estic d'accord amb els dos, que siga voluntari lo de col·laborar i lo del segur me pareix una idea molt interessant perquè hay instruments que valen, una pasta, i ja no propis sino instruments que pertanyen a la pròpia banda.

joselito dijo...

Intentaré que entre en el "orden del dia" de la pròxima reunió de la Junta Directiva. Un tema interessant per a tractar.

Gracies a tots. Y el tema de la llista per a colaborar en l'isntrument del miquel...també u proposaré

JOSE