Páginas

sábado, 18 de septiembre de 2010

Concert de Musica Festera


Descarrega mp3

10 comentarios:

Clara dijo...

Hola! Gràcies Ramon com sempre tan eficient. Bé crec que el concert pa els pocs dies que vam assajar va eixir prou be, jo destacaria Aligeaba spyros i Eduardo Borras. Pero com diu el nostre directos el concert ha passat i ja a la vista tenim el de Santa Cecilia (que promete. Son bastantes les felicitacions de la gent sobre el concert d'ahir.

Miquel dijo...

La veritat és que m'ha sorprés una barbaritat com va eixir el concert tenint en compte que vam assajar molt poc. Es veu que la banda, enguany, s'ha acostumat a treballar amb pressió i efectivitat, sobretot. Enhorabona a tots.

Miquel

Anónimo dijo...

A veure si anem acostumant-nos a este ritme de treball, i per a l'any que ve ens presentem a un certamen per impresionar un poc a la gent i que se'ns comence a tindre en compte per ahi fora :D

Anónimo dijo...

Magradaria proposar un cosa... ya que al director li agrada molt fer el VIP al final del concerts no estareia res malament prepararnos la banda una peça o algo sense que el director ho sapiga y a les hores en el proxim concert una vegada que ell no estiga al escenari comensar a tocarla... es una proposta un poc descabellada pero no estaria res malament fer alguna vegada algo fora de lo normal no penseu??

Alfonso dijo...

ha estat de lujo el concert... ademés crec que els concerts de música festera sempre atrauen prou public encara que només siga pel tipus de música que toquem o pel acte de les banderetes i tal, pero es una oportunitat mes de que la banda demostre que pot sonar amb calitat

Yol dijo...

Però, adivineu quina obra va agradar més?
Opinió de la gent: "No me preguntes com se deia, però que bonica eixa en la que va cantar el coro".
Pos... Vist el èxit que tenen els cantants i posats q proposar coses que se n'ixen de lo normal... FEM UN MUSICAL!

Anónimo dijo...

me apunto al musical jajaja

Clara dijo...

jajaja Jo també! quin podríem fer?

Yol dijo...

Està clar, CATS! :D Que va, no sé, no sé... Tindrem que posar un post o una enquesta.

Anónimo dijo...

La verdad que si... podriamos hacer alguna cosa asi de vez en cuando aunke aya que currar muxo para eso...