Páginas

sábado, 12 de noviembre de 2011

Mano a Mano Buñol '11


El MaM s’ha convertit en un dels referents de la música de banda a tota Europa. Aquest gran concert, el protagonitzen les dues bandes de la localitat valenciana de Buñol: d’un costat la Artística (Feos) i d’altra la Armónica (Litros). Ambdues bandes, premiades als principals concursos mundials, compten amb més de 150 components, molts dels quals són importants professionals a l’àmbit de les orquestres i bandes professionals d’Espanya. Des de fa més de 30 anys aquestes dos bandes oferixen un gran concert a estiu en el que mostren la seua qualitat i on milers de persones de tota la geografia valenciana assisteixen per a gaudir d’aquest espectacle.

Oferirem dues projeccions, la primera demà diumenge 13 a les 19:00 a la Sue de la Banda on podrem vore el concert del Centro Instructivo Musical "La Armónica" de Buñol (el Litro) que sota la direcció del mestre belga Frank de Vuyst oferiran el següent programa:

Yakka (Pasodoble)...................................................Jose Rafael Pascual Vilaplana

Procession to Calvary......................................................................Kevin Houben

Guernica II.........................................................................................Jelle Tassyns

Duende.................................................................................Luís Serrano Alarcón


La següent projecció serà el dilluns 14 a les 20:00, on l'altra banda de Buñol,la Sociedad Musical la Artística (los Feos), dirigida per l'holandés Henry Adams que interpretarà:

The Planets Op.32.......................................................................Gustav Holst/ Arranjament: Cristian García

1. Marte. El portador de la guerra
2. Venus. El portador de la paz
3. Mercurio. El mensajero alado
4. Júpiter. El portador de la alegría
5. Saturno. El portador de la vejez
6. Urano. El mago
7. Neptuno. El místico

Symphony nº3 " Planet Earth".....................................................Johan de Meij

3. Mother Earth

De segur que tots gaudirem i aprendrem molt amb aquestes dues bandes i esperem que assistisquen tots els músics de la SUMC així com els socis, amics i familiars. Per aixó, intenteu difondre la noticia el màxim possible. Fins demà!

No hay comentarios: