Páginas

sábado, 11 de junio de 2011

Audiciones fin de curso


Lunes 27 de junio, a las 19:00h: Jardín e iniciación (profesor: Carlos), viento madera y viento metal. En la sede de la banda.
Martes 28 de junio, a las 19:ooh: Grupo de solfeo de adultos (profesor: Mario) y Orquesta de cuerda. En la sede de la banda.
Miércoles 29 de junio, a las 18:00h: Jardín e iniciación (profesora: Paula), conjunto instrumental y ENTREGA DE NOTAS Y MERIENDA. En la sede de la banda.
Jueves 30 de junio, a las 19:00h: cuerda y piano. En la Casa de Cultura.

14 comentarios:

Clara dijo...

Me encanta!

Yol dijo...

Les audicions? Ja ho sé ;)

Anónimo dijo...

Queria hacer una denuncia publica a los gestores de el blog de la Sum Crevillent, primero porque esto esta totalmente muerto, porque se ponen noticias (la malloria xorras) cada aproximadamente 10 dias y por otra parte que por no poner hemos dejado de poner hasta el calendario desde el pasado concierto de musica festera, del cual tambien queria decir que he recibido numerosas críticas (malas por supuesto) al hacer de todo menos un concierto de musica festera que es lo que el publico esperaba (menos obras que no le gustan a nadie, (no quiero decir el nombre) y mas del tipo de el Moro del Sinc, que es lo que busca el publico). En conclusion, si no sabemos gestionar un blog pues cerremoslo o cambiemos de gestores, porque esto da pena.

Miquel dijo...

AAAJAJAJAJAJAJA! Que gracióoooos!

Prou.

Amic, perquè sé que ho eres, bon intent de crear polèmica, però esta volta no colarà.

Que tingues un bon dia.

Miquel

joselito dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
joselito dijo...

Que fàcil es parlar i no fer res...

Bon dia a tots

Anónimo dijo...

Jo pense que l'anonim anterior pot ser que no vulga crear polémica, em pareix be alguna cosa que diu i tots tenim que lluitar per una banda millor, a mi tambe m'han arribat critiques del concert, pero per altra banda, si no hi ha noticies per a dir que tenim que inventarles? El tema del calendari si que te un poc de sentit perque personalment vaig anar a la provessó de diumenge a la Stma. Trinitat i no teniem que tocar nosaltres (sino la Banda Nuestra Señora del Dolor de Oidos), pero be, tot el que siga per el be de la banda em pareix be! aaaa, i a vore si algu se anima per a la junta directiva!

Laura dijo...

La policía encara no s'ha enterat però lo milloret de la cúpula "Anonymous" se meneja per aquest blog, no m'ho negareu!

Clara dijo...

jajajaja que bo Laura,ja veus!
El tema del calendari s'actualitzarà, pero el altre tema dels anonims... crec que sobra.

I es que mai plou a gust de tots

Javi dijo...

Deixant a part tot el llegit fins ara, algú em pot dir a quina hora és la provessó de hui? Gràcies!

Charly dijo...

Jo pense (jo, Carlos Ramón Pérez) que lluitar per una banda millor no és tocar el Moro del Sinc i marxes de eixe estil en tots els concerts. Amb tot el respecte per a exa meravellosa marxa. I per descomptat lluitar per millorar la banda tampoc és tocar el que la erudita gent dels moros vulga. Crec que això sería un pàs arrere. Opine que és molt sà discutir estes coses i escoltar-nos els uns als altres, més aquí, en este racó d'encontre que tenim tots. Però firmar comentaris tan polèmics com Anònim fa just el contrari del que en altre missatge es proposa:fer banda.

Pedro dijo...

El cuento del enfaos...
Que vaja per davant que a mi tampoc em va agradar eixe concert pero se valorar el esforç i el TREBALL que tots vam realitzar, així que jo pense que si jo fora una persona a la que aplaudeixen per anar vestit de ferrero rocher menejant la maneta als borreguets o, en el més difícil dels casos, per mantenir una perpendicularitat dudosa respecte a terra mentres desfile pegant-li voltes a una espasa...En definitiva, per no fer absolutament RES. Tindría més "cuidao" en valorar tan gratuitament el TREBALL de gent que sí que sap lo que es mereixer eixes gratituds perque en definitiva s´ho curra. I també em preocuparía per diferenciar "concert" de "verbena".
Asco de festa endogámica i asco de tots.
I respecte al blog i les seues carencies dic lo de sempre. ¿Considera que usted lo puede hacer mejor? Adelante.

Anónimo dijo...

Ya sé qui es el anónimo.

Anónimo dijo...

Si lo supieras dirias su nombre y apellidos