Páginas

jueves, 10 de marzo de 2011

Alfonso Cantó guanya una plaça a la orquestra acadèmica del Schleswig-Holstein Musik Festival


El trompetista de la nostra Banda Alfonso Cantó Ramón ha aconseguit una plaça a la International Academy Orcestra of the Schleswig-Holstein, una orquestra acadàmica formada per al festival que porta el mateix nom (no el torne a escriure ni de conya) i que és un dels més importants del món. Amb aquesta orquestra Alfonso farà concerts a Alemanya (on a més estarà concentrat), Turquía o Granada. No penseu que ens furten a Alfonso per sempre, perquè sols estará fora 2 mesos (sols,jeje). Esperem que siga un important pas per a la seua carrera, i que esta nova secció siga una de les que més entrades tinga en el futur!

5 comentarios:

Yol dijo...

Ostres! Enhorabona!!! Ja estàs practicant l'anglés?

joselito dijo...

Alfonso enhorabona per enésima volta

Clara dijo...

¡Qué máquina! enhorabona!!

Anónimo dijo...

a cada cerdo le llega su san martin¡¡¡¡
enhorabona

Anónimo dijo...

Hola amics! Em considerec un fan incodicional vostre, però especialment soc fan del vostre músic, ja internacional, el Alfonso Carlos Cantó Ramón (el Alfonsito per als familiars i amics). Hui navegant per la red, buscant un video de l'actuació de la Schelswing-Holstein, d'ahir en Granada he trobat aquest article periodistic que hem pensec us interesa.

http://www.granadahoy.com/article/ocio/1013786/apoteosico/mahler.html

Be amics no es molt, però és important, sort per a tothom i especialment per al Alfonsito que segur, ahir estava molt emocionat amb aquesta actuació amb la orquestra Hostein, com a bon fan que hi es de Gustav Mahler.

Adeu!

AAFSLSDCMA (si que passa, es el meu nom de pila)