Páginas

lunes, 29 de noviembre de 2010

Concert de Clausura del "XXVI Cicle Músic-Cultural Santa Cecilia"

Primera Part


Segona Part


Enllaç per a la descarrega dels mp3

44 comentarios:

Anónimo dijo...

I no oblidar que la narradora tambe va fer un gran paper i per tant donarli na enorabona a Raquel, gracies per l'esforç i la particiapacio

Anónimo dijo...

Sobre el tema de la encuesta, solo decir que se le deberia caer a mas de uno la cara de vergüenza, porque no se puede gente presentar una persona a los ultimos 3, 2 ensayos de un concierto, asi que a los que se den por aludidos (todos sabemos quienes son) pues que no lo hagan, o almenos el director o la junta directiva deberia tomar cartas en el asunto; por otra parte decir en nombre de mucha gente, que no esta bien que en todos los actos la lengua utilizada sea el valenciano, ya que recuerdo que estamos en una comunidad bilingüe y por lo tanto se debe hablar, solo por respeto a aquellas personas mayores que no lo entienden, en las 2 lenguas, o ir alternando en los actos, ya que solo recordar que el castellano lo entiende todo el mundo, el valenciano no. Nada mas, solo felicitar a la banda por el extraordinario concierto y el gran trabajo del director. Un saludo

Anónimo dijo...

weno recuerdo que el concierto es para divertirse y disfrutar de la musica no hace falta meternos en polemica de si el valenciano o el castellano pero ya que estamos recuerdo que en el poble es parla valencia...

Anónimo dijo...

Si, però que es parle valencià no vol dir que siga necessari utiltzar-lo a tot hora, ademes, tots sabem que si es parla valencià en tots els actes de la banda es mes per raons politiques que per si la gent o enten mes o menys, soles cal mirar al presentador, fill de dos pares mestres de valencià i ell estudiant per a filoleg, però tot aço sense maldat, sols es una opinio.

Ramón dijo...

Que problema teniu a firmar els vostres comentaris.... o es que potser teniu inconvenients en que vos puguen rebatre directament les vostres opinions i no tingueu arguments per a defendre-les. ??? . O potser, en el fons, vosaltres mateixos no les considereu del tot correctes i l'anonimat es el vostre escut protector ...., ¡\! ......... es igual, sou lliures per a utilitzar o no el vostre nom; no he dit res. (pero sabeu qui soc)

Salva Aznar dijo...

Respecto al tema del valenciano, la verdad es que a mí también me parecería bien que se alternara el uso de ambas lenguas, porque en la propia banda hay gente castellanohablante y, por suerte, también hay gente de fuera del poble que viene a los actos de la banda. Además, es simple y llanamente una muestra de normalidad, puesto que son dos lenguas oficiales en nuestro territorio.

Sobre las motivaciones políticas, si las hubiera, me parecería fatal, porque la Unión Musical no está para esas cosas. Es una entidad formada por mucha gente y se debe un respeto a esas personas que, en caso de politizar la entidad, entiendo que se pudieran sentir ofendidas. Pero vamos, ni me constan las motivaciones políticas ni pienso que las hayan, pues los responsables de la Unión Musical son lo suficientemente sensatos para saber perfectamente lo que acabo de decir en este mismo párrafo.

Dicho lo cual, y sin ánimo de crear más polémica, creo que la alusión personal al presentador no procede. Por él no hablaré porque, seguramente, puede pasar por aquí a defenderse. Pero sobre la alusión a sus padres, como alumno de los dos que he sido solo puedo decir de ellos cosas buenas y nunca han mezclado ideas políticas con su trabajo como docentes, que es excepcional y por el que, personalmente, les estoy muy agradecido.

Miquel dijo...

Hola, sóc el Miquel, el presentador. I mentre faça jo les presentacions les faré en valencià. És la meua llengua, en la que em sent més còmode i puc presentar millor. Si algú s'oferix a presentar, benvingut siga. Motivacions polítiques? No sabia que utilitzar una llengua era una opció política.

Miquel

Anónimo dijo...

Pos tinc que dir que molt mal per la teua part, es una falta de respete enorme a aquelles persones que venen de altres pobles o comunitats on no es parla valencià, y tambe a aquelles persones majors que no l'entenen perque no han tingut ocasió d'estudiar, encara no conec a ningú d'aquest poble que no entenga el castella, pero tinc que dir que si conec a gent que no enten el valencià, axina que si tens que fer-ho sempre en eixa llengua millor que no ho faces, una llastima perque en realitat tens gust i formes per a ser un bon presentador

Pedro dijo...

Sensatament he eliminat el meu comentari, no perque pense que no tinc raó o arguments, simplement per no donar peu a més enfrentaments absurds que no valen la pena.
Bon día.

Miquel dijo...

Torne a dir que si algú s'oferix a fer-ho, benvingut siga, però que mentre ho faça jo ho faré com vull. Si no voleu que ho faça, encantat, "adios muy buenas". Podria entrar a debatre en l'últim anònim el perquè totes les persones del poble saben valencià i el poden entendre (perquè no hagen estudiat no significa que no l'entenguen, ojo), però millor esta nit podem xarrar-ho tot cara a cara, no? Jo soparé en la banda, i en una cerveseta estes coses se parlen millor. Obert estic a totes les suggerències.

Només vull llançar una pregunta: quantes de les persones que se me tiren al coll ara farien la presentació de l'acte ÍNTEGRAMENT EN CASTELLÀ si tingueren l'oportunitat (i res de bilingüisme i eixes coses)?

Esta nit ho parlem.

Miquel

Albius dijo...

Jo pense que parlar en valencià en un acte del poble no es cap falta de respecte cap a ningú.
En quant al que diu Salva d'alternar les dues llengües he de dir que en el concert es va fer; ja que el programa de mà estava en castellà, així si algú no entenia o li cabien dubtes del que Miquel estava dient, en el programa estaven les obres molt ben explicades.
Per últim em sembla que atacar pel blog i en anònim si que és una falta de respecte.

Jose R. Mas Davó dijo...

La gente que escribe de forma anónima, demuestra una vez mas que lo que pretende es simplemente montar jaleo, y que realmente pocas personas piensan como él/ella.

En cuanto al tema de gente que falla a los ensayos, lo hemos hablado bastantes veces y no debe ser algo que se tome como una costumbre, hay que respetar a los demás miembros de la banda. Sin embargo tengo que decir que hay algún caso en que se ha justificado, y de ello tiene constancia el director de la banda.

Finalmente, el tema del valenciano, es un tema que les gusta mucho a quienes quieren crear polémicas. Como bien ha dicho Alba, el programa estaba en castellano, desde la directiva siempre intentamos que la documentación este en ambas lenguas. Y el tema del presentador, antes de que lo hiciera Miquel, mas de una vez se ha hecho en valenciano. Si cada vez que se hace en valenciano o castellano se pusiera en debate la razón política, nos volveríamos locos. Muchas veces se redacta un texto para presentar, y después se pide a alguien que lo lea, lógicamente si Miquel lee bien el valenciano, sabemos que va a hacer bien esa labor, y si alguien desea hacerla en castellano que lo comente, porque desde la banda no vamos a negarle que lo presente.

Yol dijo...

Ignoremos los comentarios anónimos, pero aún así cito textualmente:


Llei 4/1983, de 23 de novembre, d'ús i ensenyament del valencià.
CAPITOL SEGON. De l'ús normal

Article 17

Tots els ciutadans tenen el dret a expressar-se en valencià en qualsevol reunió, així com a desplegar en valencià llurs activitats professionals, mercantils, laborals, sindicals, polítiques, religioses, recreatives i artístiques.

Yol dijo...

Per cert, perdoneu si vos ix mal les activitats de l'agenda, és que no sé que ha passat i fins que ho arregle a lo millor veieu malament els dies posats. Disculpeu les molèsties.

Anónimo dijo...

sinceramente, estoy totalmente de acuerdo con el "famoso anónimo", porque por mucho valenciano que digais que se habla, la gente mayor que va a los conciertos o a cualquier tipo de acto que se hace, no lo entiende. No es la primera vez que he escuchado decir que no se enteran de nada, porque perdonar que os diga, pero aquí se habla "Crevillentino", que es un valenciano "xapurreao" y no ese valenciano "cerrado" que os empeñais en hablar. Es 1 falta de respeto y ya no solamente para la gente mayor, sino tambien para los que no son de Crevillent y vienen a vernos. Y que decir de aquellos musicos que no son valencianoparlantes.... la junda directiva debería de hablar este tema seriamente y que se hable en los actos públicos en castellano, que eso lo entendemos todos.

PD: me parecen muy bien lo de las leyes y toda la parafernalia que has puesto, pero deberias de pensar un poco en los demás, que no todos somos tan inteligentes.
ah! y si el anónimo no quiere decir quien es o deja de ser, me parece lógico y razonable porque todos sabemos como son en la banda y las malas caras serían continuas.

L dijo...

Personalmente me da vergüenza leer los comentarios en los que se pone que se tiene que hablar sólo en castellano alegando que haciédolo así es como mejor se entiende. Coincido con Alba: el programa de mano estaba en castellano, no veo el problema de que no se entienda lo que vamos a tocar por ninguna parte. Se supone que todos tenemos derecho a hablar en la lengua en la que más agusto nos encontremos y en la que mejor nos sepamos defender, y además estamos respaldados por la ley. Además, los momentos en los que se habla son para presentar a los músicos, al director, en este caso también a la narradora, y para presentar las obras que vamos a tocar (todo ello en el programa de mano, como ya se ha dicho antes, en castellano). Si comparamos el tiempo en el que se habla con el que se toca creo que se ve qué momentos son más importantes. Me parece que se está dando demasiada importancia a un tema que es secundario, se supone que la gente no va a escuchar cómo se habla, va a escuchar música, ¿no?
Señores esto es un concierto, no un mítin.

Yol dijo...

Pues yo canté Saga Cándida en Valencià!! Que va, es coña, y aunque lo hubiera hecho no se habría notao :P

Vinga va, que Band Land estarà feta en castellà, i pensat així des de fa moooolt de temps, fet i pensat per a utilitzar les dos llengües.
I com diu un dels anònims i Laura, la música és un lleguatge que va més enllà del valencià i del castellà.

poli dijo...

Yo crec que tots els que pensen que parlar en valenciá es fer politica estan en realitat mostrant un pocisionament politic determinar.
Yo cuant sent a algú parlant en castellá no pense en absolut que eixa persona es de dreta, pero al contrari si que ho pensen.
Encara mos falta parlar molt en valenciá avans de arribar a la plena normalització.
Anim Miquel

PD: Vientos del Pueblo es un obra de Joan Enric Canet, el conec personalment i mai no signaría un obra com Juan Enrique, tampoc no ham posat que la fanfarria es de Juanito Wiliams ni les altres son de Alfredo Reed, penseu perque se ha traduit el nom de Joan Enric

Charly dijo...

Companys de la SUMC. Us pareix bé que de ara en avant ignorem als fantoches estos dels anònims???A palabras sordas oídos sordos.

Bitxo dijo...

A tots els "Anónimos" només dir-los que enhorabona per la seua cultura i aclaració per a tots al respecte de 3 nous idiomes que desconeixíem fins ara: el "Crevillentino", "valenciano xapurreao" i "valenciano cerrado". Mana collons...

Miquel dijo...

Sincerament, l'últim anònim no té ni idea del que ha dit. A vore si he estudiat quatre anys de filologia per a que vinga un il·lustrat a ensenyar-me quina llengua parle.

Miquel

Anónimo dijo...

Ale ale!!!! tota la esquerra del poble comenta!!! Algu mes per a defendre el valencià??

Anónimo dijo...

efectivament miquel, tu parles molt be el valencià...per això la gent major no enten el q dius.
Algu mes d'esquerra vol dir alguna cosa sobre la llengua??
vergonyos....no respeteu a ningu

Pedro dijo...

Mira, tu, jo parle, pense i somie en valencià i no em considere per a res defensor de una politica. I no vec per cap lloc un intent de imposar el valencià, si no una cosa normal de gent que es comunica en valencià tant com es comunica en castellà.
Primera, tots els castellano-hablantes de la banda entenen el valencià. Perque si no me equivoque els que parlen castellà a la banda al colegio han estudiat valencià i me se de més de uno que te inclús el mitjà.
I segona, com ja se va dir, lo important es la música. I en realitat a vosaltres vos la porta fluixa que el programa estiguera en castellà o que el proxim conte es faça tot en castellà. El problema desde un principi es la ideología que alegueu per molt que ho disfraseu...
Els unics que esteu polititzant astó sou els que tireu en cara que es algo politic. Afortunadament i gracies al futbol, a la majoria de la gent jove els importa una merda la politica de idees desfasades.
Ah! I una cosa que beneficia molt lo de les males cares per la banda son este tipus de comportaments, si se diu que no sigueu anonims es perque es considera que som persones que ens podem sentar a parlar sobre els temes. Tots sabem que es imposible estar tots d'acord en algo, pero es de gent inteligent escoltar i respetar perque realment es sent, no imposar que te respeten quant tu mateix no consideres que tens la llibertat de expresarte sin que te miren mal. I es que el respete comença per uno mateix.
I la veritat, no entec eixa manía amb el Miquel.
Bon día, damas y caballeros.

monty dijo...

bueno, después de media hora leyendo tonterias sobre algún anónimo, voy a dar mi opinión sobre el tema. Esto es muy sencillo, yo soy castellano-hablante o como leches querais llamarlo y estamos en un pueblo donde el valenciano se entiende digais lo que digais...(sino decirle a mi abuelo si en mazarrón enseñan valenciano, y habla valenciano bastante bien).
Soy de la directiva y creo que muchos piensan como yo que si nos centraramos en las reuniones de la junta en ver si la presentación del concierto va en valenciano o en castellano acabariamos discutiendo si en la banda tenemos que que poner el rollo del WC en la derecha o en la izquierda porque como somos de "izquierdas" los de la banda tenemos que limpiarnos con la izquierda...

vamos a dejarnos de tonterias que para eso el que se encarga de presentar el acto tiene TOTAL LIBERTAD en hacerlo en castellano o en valenciano...

señores "castellanos", el concierto de navidad está en sus manos...presenten ustedes...

como nos pongamos tontos aun traducimos band land y lo hacemos en valenciano...os parece??

y me parece un poco de cobardes no poder hablar esto cara cara un viernes cenando en la banda...o espera, ¿Este tema se sacó en la junta extraordinaria de este año??porque creo que los anonimos no estaban sacando este tema!!!!

aparte de esto, como bien han dicho laura y alba, para eso se hacen los programas de mano en castellano, para que la gente entienda lo que dice el presentador...

y politica ninguna, el problema lo teneis vosotros...haber si nos centramos más en el tema musical y seguir disfrutando musicalmente con la banda y nos dejamos de tonterias...ánimo chicos a todos que la banda está empezando a funcionar, tanto la escuela (gracias a Loles, Clara y Yolanda)como la banda con el esfuerzo de Manolo y todos los músicos!!!no decaer chic@s ni perder la ilusión que vamos por muy buen camino...

un abrazo a todos

Sergio (Monty)

Anónimo dijo...

que?no no no!!mania al miquel ninguna!!si ell no te culpa de res!!
el problema es que si parlen en valencia, la gent no se entera!!
i x favor....si tant dius k sommies,parles i penses en valencia....copie frase teua: "Perque si no me equivoque els que parlen castellà a la banda al COLEGIO han estudiat valencià i me se de més de uno que te inclús el mitjà"
ole ole i ole!!

Clara dijo...

Mare meua este es el post que més comentaris te i per desgracia per a discutir!
Jo pense que cadascú es lliure de parlar en la llengua que es senta més comode, per aixo em parex be que Miquel ho faça en valencià, d'ahí ja a anarse'n "por lo cerros de Ubeda" per favor si voleu parlar de política aneu al foro del Diario información edició Baix vinalopó que tots els dies parlen d'ella.

I com diu Laura el que importa es la música!

Pedro dijo...

Pufff...si mos posem tiquismiquis saquem el tema de per qué esteu reivindicant en valencià si no tots el entenen, eh?...:)
Mira, per lo vist no coneixes la meua forma de expresar-me. Escolta'm parlar algún día...Està totalment posat a cosa feta. Sempre clave paraules en castellà perque la meua manera de expresar-me sol ser casi sempre bastant irónica i amb humor i es una manera de "enfatizar" tot aixó...de fet en persona eixa frase la hagera dit inclús en una entonació distinta.
De fet, pegate una volta per els comentaris del blog i voras que ho faig molt!
(Aclarar que açó ho pose com resposta normal, sense clavar-me amb ningú...no saquem de mare el que no es, gracies!)

Salva Aznar dijo...

I tot este embroll? La veritat que no entenc que precisament ara que estem en portes de poder fer coses grans amb la banda estiguem perdent el temps amb aquestes discusions que l'únic que poden fer és crear mal ambient i perjudicar a la Societat. Si algú creu que hi ha algun problema al funcionament de la banda, supose que hi han habilitades formes per comunicar-los i, si cal, resoldre'ls. De fet el "problema" que ací s'ha plantejat ja fa una bona estona que s'ha resolt, ja que qui vulga presentar-lo en castellà pot demanar-ho i fer-ho. Problema resolt.

Si em permeteu la llicència humorística, per favor, que ningú pense que la meua ideologia és d'esquerra per haver escrit açò en valencià. El valencià, com el castellà, son patrimoni de tots.

Per cert, no hi han problemes més greus com que encara haja gent que tinga el costum de xarrar mentre el director explica alguna cosa? Ho dic perque si ficarem tot aquest interés en discutir problemes reials i, segons la meua opinió, rellevants per a l'òptim funcionament de la banda, seria molt positiu per a la Societat.

Salva Aznar dijo...

Per cert, oblidava donar-li l'enhorabona al Miquel per la presentació que va fer al concert de Santa Cecilia. Em va encantar tant el contingut com l'entonació i la claritat amb que va parlar.

Enhorabona, Miquel.

Velasko dijo...

Castellà, valencià, esquerra, dreta? Esteu segurs que parlem de política? No se us ha pasat pel cap parla del que jo crec que tracta el tema? CULTURA.

Vivim en un poble en el que la gran part de la gent parla una llengua, podeu dir valencià xapurrejat, crevillentí o com vulgueu, però és la llengua en la que els senyors anònims heu escrit els vostres comentaris.

Açò no és ni més ni menys un dialecte o variant de una llengua que es diu valencià, i que a més a més es la vostra llengua. Jo sóc de família castellanoparlant i socis de la banda i mai han tingut cap problema per la llengua en la que arribaven els programes, correu o cartells de concerts. Pense que els socis de la banda o són gent de Crevillent o porten molts anys vivint al nostre poble. També crec que els actes de la nostra banda són d´una seriositat suficient per a parlar en un valencià estàndard.

Volem perdre la nostra llengua, la base de la nostra cultura? Com a acomiadament dir: Volem fer música o crear polèmica?

Anim Miquel

Roberto

joselito dijo...

Anem a vore, jo pensava que esta notícia era per comentar el concert de Santa Cecília que va realitzar la banda el diumenge passat. Quan m'he donat conte de tot el que s'ha liat he decidit escriure sobre el concert en concret. No vaig a fer comentaris, encara que estic d'acord en què qui presenta decideix com ha de fer-ho, simplement (per a mi va ser una presentació molt correcta). El concert va ser per la meua part molt bo (molt bon treball per part de tots). En ningún moment he vist que la gent criticara que "Vientos del pueblo" va ser interpretada en castellà per part de la narradora, doncs el mateix autor així ho volia (Un tal Joan Enric). Jo pense que hem de deixar de banda tantes tonteries, que la gent que ve a vore els concerts ve a escoltar música. Si no estigueren d'acord en com es fan les coses no vindrien. La gent ens acompanya perquè volen sentir música. I nosaltres interpretar-la, mai discutir-la...

Continuem treballant com fins ara i deixem este tema aparcat..

Un Salut

JOSE

joselito dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Carles dijo...

Uns quants comentaris:

1. Me pareix increïble que hi haja gent que no puga acceptar amb normalitat que un acte de la banda es presente en valencià. Especialment quan és gent que possiblement fa la majoria de la seua vida en valencià. Poques vegades (per no dir ninguna) he escoltat a algú queixar-se quan els actes s'han presentat en castellà. I si algú haguera comentat alguna cosa, ho hauria comentat obertament i no d'amagat.

2. Respecte al valencià "xapurreao" o valencià estàndard: crec que a ningú se li ocorreria presentar una acte oficial en castellà "de la huerta" (sense cap ànim d'ofendre a la Vega Baixa). Si s'usa el valencià en la presentació d'un concert de la banda, s'ha d'usar un llenguatge gramaticalment normatiu i sense barbarismes, conservant les moltes paraules correctes que usem al poble. I no em crec que algú del poble no entenga el valencià normatiu, quan segurament han vist tota la vida partits de futbol al Canal 9, o la Bola de Drac, o... (sí sí, ja sé que el Canal 9 no és precisament un exemple de valencià normatiu, però enteneu el que vull dir, no?)

3. "Todos sabemos comos son en la banda y las malas caras serían continuas": en la meua experiència en la banda, quan he vist males cares ha sigut normalment venint de gent que, en lloc de dir coses obertament, preferix criticar-ho tot per darrere. Curiosament, també m'ha fet sempre la sensació que aquesta gent que sempre va criticant per darrere no acostuma a destacar per la seua aportació activa a la banda... Solen estar més còmodes criticant a la directiva des de la seua butaca sense menejar un dit.

4. És curiós com els Anònims començaven demanant que els actes de la banda es facen en les dos llengües, i poc a poc van evolucionant fins arribar a: "la junda directiva debería de hablar este tema seriamente y que se hable en los actos públicos en castellano, que eso lo entendemos todos". I no vaig a començar a comentar del tema de la "falta de respecte" o el "así lo entendemos todos", que si no van a dir-me polític...

5. Que jo sàpiga, a mestre de valencià s'entra per oposició, i no afiliant-te a cap partit polític... I qui tinga alguna cosa més a dir dels meus pares o mon germà, que vinga a Dinamarca i m'ho diga la cara !
;-)

Una abraçada a tots i totes i espere veure molts de vosaltres en Nadal.

Miquel dijo...

Dues coses:

1.- El comentari que s'ha eliminat (abans del del Carles) és del Joselito, que s'ha publicat dos voltes i li ha tocat eliminar-ne un.

2.- Pròximament faré un estudi lingüístic del text que vaig llegir en la presentació de l'acte, demostrant quines expressions/paraules eren pròpies de l'àmbit valencià/crevillentí i quines no ho eren.

/

1.- T que se ha eliminado (antes del del Carles) es del Joselito, que se ha publicado dos veces y le ha tocado eliminar uno.

2.- Próximamente haré un estudio lingüístico del texto que leí en la presentación del acto, demostrando qué expresiones/palabras eran propias del ámbito valenciano/crevillentino y cuáles no lo eran.

/

Two issues:

1.- The post that has been eliminated (that which was posted before Carles') is from Joselito, who has published it twice and has eliminated one of them.

2.- Soon, I'll do a linguistic study of the text I read in the presentation of the act, showing which expressions/words were taken from the valencian/crevillentinian backgroud and which weren't.

/

Ja que som tan internacionalistes, ho posarem en la llengua en què tothom ho pot entendre.

Yol dijo...

Carles, jo he borrat el teu comentari que estava repetit ;)

POLI dijo...

Para Monty

Eso de discutirlo el viernes cenando en la Banda lo estas poniendo un poco dificil tu últimamente, tu ya sabes porque te lo digo CABRONAZO.

Para los demás, esto es una broma entre el y yo para distendir un poco el debate.

Os quiero

Salva Aznar dijo...

Carles, he d'anar a Dinamarca a repetir el que he dit dels teus pares? Jo encantat de trobar-me amb tu, però Dinamarca em sembla un lloc una miqueta llunyà... Jajaja.

I canviant de tema, esta va per al Ramon. He escoltat prou vegades ja 1936 i em quede amb les ganes de disfrutar del sil·lenci d'incertesa que es produeix al final de l'obra. Crec recordar que en directe eixe silenci estava i em sembla que l'has acurtat a la gravació que has pujat, pot ser? En tal cas, m'agradaria que em feres arribar la gravació on s'escolta això que he dit.

Ramón dijo...

Salva, ja esta canviat, he deixat al final l'audio original. Gracies per la suggerencia.

Carles dijo...

Jajajaja! Salva, saps que no anava per tu :-)

Dinamarca està molt bé ara home, fa molt bon temps. A més, crec que últimament està fàcil volar des d'Espanya, així que no tens excusa ;)

De totes formes, a vore si ens veem en el poble, que no siga tot xarrar per blogs en internet :-)

Loles dijo...

Hola a tots,
havia sentit comentaris, però, no havia pogut llegir res encara.
Soles puc dir que he "flipat".

Dir, que Marcelo, com tots sabeu és castellano parlat, i en ningun moment me va comentar res de l´idioma de la presentació, me va dir coses de les obres, de la interpretació, de la cara de de sony de algunes persones...

Com al concert i en altres actes de Santa Cecília(on els anonims no han antat pel que es veu) Miquel ha sigut presentador, ho ha fet en valencià, i ho ha fet molt, molt bé..., no perquè ho fera en valencià, sinó prquè es documenta per a parlar de les obres, fa brometes, parla amb claretat...

Com apuntavem molts i moltes companys i companyes, anem a preocupar-nos per fer música senzillament.
( m´enteneu?)

Alfonso dijo...

Salva i Loles tenen tota la raó... no sé si algú més ha escrit algo paregut pero no m'he parat a llegir toooooota la maranya de discussíons de 5.000 persones contra un tonto i covard... Crec que des de que estic a la Banda mai havia sonat tan bé... Estem possiblement a les portes de una época dorada, mágica, nose... un gran director i una nivell de calitat que cada dia puja... Ara més que mai es el moment de fer més "banda" i menys "80 persones que toquen a la volta cadascu les seues notes"... Xicons! disfrutem de este moment fantàstic i ignorem un pelet de conill enmig de una platà de gaspachos jajaja ens vegem en la provessó!!

Salva Aznar dijo...

Amén, hermano Alfonso.

Anónimo dijo...

asto esta mort