Páginas

sábado, 3 de abril de 2010

Rompan filas!!

Les processons d'Elx... què llargues!! I què professionals que som... Com tocant la marxa "Amanecer con Triana". Què vam entrar, a la quinta? La veritat es que eixa jo ni l'havia assajada i me preguntava, què passa? No han canviat el paper? I la "jefasa" de pas també s'ho preguntaria perquè enseguida va venir a vore que passava jejejeje... Quin sentit té una marxa que comença amb silencis? O es que faltava algun instrument?
Bueno, ànim que ja queda poquet!!

Formació "xuxurrida" de la banda en la processó de dijous sant.

4 comentarios:

joselito dijo...

Tot tirats!!jeje, esta proveso tenim que suprimila, crec que no ve a cuento :D, eixe dia de descans mos ve be a tots, d'esta forma podriem començar a pensar algún any de fer dianes jejeje

Yol dijo...

Si, potser així la gent faria més dianes. Per cert... Hay uns calcetins antirreglamentaris!!! Amplieu la foto que se veu molt bé la cara de cabreo de la Alba que ve de pegar-li el puro.

Costalera veterana dijo...

No escribo en valenciano porque no me aclaro.
De parte de las costaleras de María Santísima de la Victoria (Lunes Santo), gracias, muchas gracias por lo que nos hacéis sentir en la procesión y muchas gracias por lo bien que tocáis y por vuestra actitud y... por todo. Esperamos que sigamos nuestro camino juntos durante muuuchos años.
Muchos besos.
Mari

Yol dijo...

Gracias a vosotras. Aunque acabemos a las mil en un día lectivo para nosotros, esa procesión tiene un encanto especial.