Páginas

martes, 30 de marzo de 2010

Semana Santa 1985. Dianes

Ja estem en Semana Santa, si voleu vore i escoltar les dianes de 1985 pulseu en esta entrada...

Per a madruga millor no gitar-se, i això féiem, ens anàvem a sopar al camp de Garro o de Poli, i en acabant de sopar entre "chorret i chorret" preparàvem una llista amb les dianes (pulseu per a engrandir la imagen)

després sobre la una i mitja de la matinada, ens reuníem en el bar 'Venta Alta' o en el 'Bandinelli' i... a les 2...¡¡ a tocar dianes !! , l'última com sempre a les 6 menys quart en la plaça, la que vos porte hui ací, era la penúltima (20 de21), jo també tocava, però algú havia de gravar el vídeo perquè ho vegem 25 anys després. Algun any arribarem a tocar fins a ¡¡50 dianes!!!, i un any vam fer el recorregut tocant en el camió de José Antonio (Moreno per als amics)..."

5 comentarios:

Pedro dijo...

M'encanta! Eixe es el teu carrer, Ramón? I no podía gravar el que no toca? XD
A mi lo de les dianes sempre m'ha agradat...lo que pasa es que ara ja no hi ha eixe espiritu de anar a tocar...No se si serán coses meues, pero vec poc factible fer algo aixi hui en día...no crec que ningú estiga per la labor...
I el José está igual!!

Ramón dijo...

Si Pedro, és el carrer de ma casa. Jo crec que si que es pot tornar a tocar dianes, només fa falta una persona que s'encarregue de 'reclutar' i animar al personal, és una bona excusa per a anar de sopa amb els amics i passar junts tota la nit.. només fa falta voler ... una vegada es comença és més fàcil any rere any.

nomada dijo...

HOLA RAMÓN.
HAY QUE VORE COM PASEN ELS AÑS.
PAREIX QUE VA SE EL AÑ PASAT, Y YA EN FA 25.
GRACIES PER FERMOS RECORDA ELS DIANES DE LA MADRUGA DEL DIVANDRES SANT, Y LO BE QUE U PASAVEM,

Unknown dijo...

hola ramón;
ultimamente me lo estoy pasando muy bien recordando,una de mis mejores etapas de mi vida,viendo los videos que estas colgando,el de austria y este es total, ...y lo bien que nos lo pasabamos que..los jovenes de hoy ya no quieren hacer dianas por que como no se pueden hacer,en internet,o la wii....ja,ja.
pd. te se ha olvidado nombrar las famosas partidas de poker aunque tu no jugaras.
Un saludo a todos Juan Carlos

Ramón dijo...

Hola Juan Carlos, m'alegre de que amb aço del Blog tornem a estar en contacte. Tens raó menudes partides vos montaveu..."