Páginas

domingo, 1 de noviembre de 2009

Medalla de plata.

Ahir, el coro Ruiz Gasch, ens va otorgar la medalla de plata per agrair la col·laboració desinteresada que sempre hem manifestat amb ells. 
Realment anit es van dir coses molt boniques sobre nosaltres destacant, tant la nostra aportació professional, com la nostra contribució humana.
Si em permeteu una petita reflexió personal, la veritat és que no sé de quina forma humanament possible he pogut ajudar jo a aquesta gent, però supose que si gràcies a este coro he omplit una mica més el calaix de les experiències (assajos, obres d'altres estils, gravació d'un disc i un parell d'actuacions en directe), una petita part de culpa també hem tingut els meus companys i jo de que ocurrira tot açò. I sé que la banda porta molts anys treballant amb aquest coro, i altres músics han fet viatges amb ells i tot, així que com va dir Julián "vosaltres la lletra i nosaltres la música".

Anit van acompanyar al coro Laura, Alejandro, Pablo, Clara,Yolanda i Juanma. I m'haguera agradat tenir alguna foto més apropiada del moment, pero mentrestant ací teniu un intent de foto.

Desde el cor de la banda, gràcies a vosaltres també. 

6 comentarios:

joselito dijo...

que bona idea hasto de fe un blog, pero aixina i tot tenim que fer una pagina web en condicions, aixo esta clar

Yol dijo...

Bé, si no m'enganye la web està en projecte ja iniciat...

Si me dieu qui toca en cada dimecres i les obres que toqueu ho pose en el calendari.

Per cert... Això de "La història de Penta" que és? Qui toca ahí? La banda jove?

Clara dijo...

Divendres a les 20:30 ensayo de clarinets, flautes i oboes, paseu la veu.

Weno parex q la web va pa llarg, axina q per ara tenim un blog q ja te més cosetes, a vore si la gent si anima a comentar més...

Yol dijo...

Pos vaig a posar-lo en l'agenda. Uops! jo no puc anar al ensayo.

joselito dijo...

demasiao tard per dir-te les obres que tocavem, doncs ja ha apssat els actes. Me toca posar-me el blog de página principal, pero hay que donali algo de vidilla no creeu?

Yol dijo...

Vidilla? 100ml de epinefrina y... DESCARGA!!!

Açò està mort!! Clar... sense col·laboradors, se fa lo que se pot.