Páginas

martes, 28 de diciembre de 2010

Concert de Nadal


Primera Part


Segona Part


Enllaç per a la descarrega dels mp3

18 comentarios:

Miquel dijo...

Let the show begin.

Ramón dijo...

Ladies and gentlemen, come and see

Ramón dijo...

sorry, ... come and listen

Loles dijo...

Danke Ramon,
So effizient wie immer.
Grüsse

Salva Aznar dijo...

Fotre que internacionals estem... Jejeje. Jo, humilment, escriure a la llengua que millor crec dominar.

Me gustaría apuntar una sugerencia: ¿os parecería buena idea colgar también como pistas de audio las presentaciones de la primera y la segunda parte? Como ya le dije a Miquel personalmente (se me pasó decírselo a Carlos, así que aprovecho para hacerlo ahora), me gustó mucho la forma de presentar y creo que puede ser una buena "guía" para las personas que escuchen los audios desde el blog y no hayan podido estar (mal hecho) en el concierto. O bien, en defecto de la opción de colgar las presentaciones, copiar en la misma entrada donde se cuelgan los audios, las reseñas de cada obra que aparecen en el programa de mano.

Yol dijo...

Moltes gràcies Ramón!!
Per cert, quin problema va haver amb els programes de mà? Ho dic pels comentaris que aparéixen en el diario informacion.

joselito dijo...

Els programes els va fer la banda. Els que fa fer l'ajuntament tenien a la chica que en principi anava a fer la narració. Eixe era l'únic problema

Ramón dijo...

Para Loles: Muchas Gracias, (me he ruborizado al leer tu comentario... (bueno al traducirlo en el google). Para Salva: Ya tienes las dos presentaciones.

Loles dijo...

De res Ramon....

Salva Aznar dijo...

Ramón, me uno a lo dicho por Loles en su primer comentario. Es muy cierto ;)

Yol dijo...

Xè! M'ha tocat traduir-ho i tot! :D I és bne cert, si senyor!

SERGIO (MONTY) dijo...

be, no se a on coloca aquest comentari pero weno...feliz any nou a tots...de vitat que jo, que la banda per a mi es part de la meua vida i que vuic compartí am tots vosaltres, us desitge un feliç any nou i que aguarde que tots tingueu les ganes que tinc jo de començà aquest 2011 i de fer "historia" amb la unió musical...gracies a tots per aquest 2010 inolvidable amb la banda i aguarde que aquest 2011 siga mijó encara que aquest any...jo seguiré lluitant perque la union musical de Crevillent llegue lo mes lluny que siga, posaré tot de la meua part per a conseguir-ho...qui se apunta??
aguarde que tots, perque per ami sou tots impresindibles...
anem a remà tots en el mateix sentit i arrivarem tots al mateix lloc...animar a loles, clara y yolanda que per ami estan fent un treball fantastic y anima a aquesta junta directiva a que continue en aquesta labor que es dificil, molt dificil, pero que cal esforçar-se i sacrificar-se...que val la pena de vitat...qui no tinga aquest sentiment que u deixe...de vitat...i sobre tot...agrair als musics, que son la banda, l'anima de la banda, el cor de la banda que tot, TOT el que estem conseguint es gràcies a ells...que sense ells la banda no es res...podem i hem de arrivar tot lo lluny que puguem i això està en els mans dels músics...de vitat...anem a fer tot per disfrutar i fer de la banda el que se mereix...gracies i feliç any nou...vos asegure que jo no vaig a rendime...i awarde que vosatros tampoc...una abraça a tots...

PD: Feu el favó de no criticame per la escritura que jo no parle valencià pero u intente...disculpeu-me...una abraçada...

MONTY

Ramón dijo...

estic amb tu Sergio, animo a tots i feliç any nou. Ah, i en quant a aixo del valencia, ni te preocupes, a mi me costa un muntó, ja que no he tingut la sort d'estudiar-ho, pero no em desanime i seguisc intentant-ho. Un abraç.

Yol dijo...

Feliç any nou a tots!!
Jo també estic d'acord amb Sergio.
Pa mantenir-se a flote... com en el Titanic, en uns quants pa que ho conten, prou. Però progresar és cosa de tots, i TOTS som imprescindibles.
Ànim i a començar amb bon peu!

Anónimo dijo...

chicos mañana se toca con traje o xilaba??

joselito dijo...

Supose que anirem en traje si no diuen res. Vaig a preguntar-li a Julián i vos confirme per aqui.

joselito dijo...

Cabalgata de Reis. Crec que comença a les 19:00. Estevos pronte ahí que va ràpid. En traje. Enguany res de chilaves.

Raymon dijo...

Me gustaria felicitar a todos el año nuevo en valencià pero tambien tengo la mala suerte de no haberlo estudiado , "algun dia lo intentare " . Hoy leyendo comentarios del blog me alegra que haya gente como vosotros que " empuje el carro " con esa fuerza , la verdad es que ( se man posat els pels de punta ) os animo a seguir asi con tanta gana es positivo para todos aunque pensemos que se nos ha pasado el arroz a algunos de nuestra quinta ,animo a todos y gracias MONTY por esa inyección de moral.